Se vores klienters resultater her

Oplev vores klienters resultater med vores minoxidil! Se vores imponerende før/efter billeder og bliv inspireret af virkelige kundehistorier. Minoxidil er klinisk bevist og har hjulpet mange med at genvinde fyldigere og sundere hår. Gør som vores tilfredse kunder – prøv minoxidil i dag og oplev forskellen selv!

høj hårgrænse?
Tindingerne

Mads har opnået dette resultat efter 8 måneders forbrug af minoxidil. Her ser man at håret er blevet, sundere, stærkere og Mads har fået en bedre hårgrænse.

påbegyndt måne?
Fyldigere hår

8 månederes behandling, kan du forvente at din hårstruktur bliver mere fyldig og stærkere. Her vil man typisk, hvis man responderer godt, opleve stor hårvækst.

Tyndt hår?
Fyldigt hår

Jordi har skabt dette resultat efter 8 måneders forbrug af minoxidil. Her ser man at håret er blevet fyldigere, sundere og stærkere.

interesseret i at vide mere om Hårtab?

På vores side "Om hårtab" kan du lære mere om de forskellige typer af hårtab, tilgængelige produkter, behandlingsperioder og meget mere. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på hairfuel@hairfuel.dk. Vi er her for at hjælpe dig med dine udfordringer med hårtab.